Hirdetés

Elindult az Amazon zenestreamelője



|

Több tízmillió dal érhető el a Music Unlimited kínálatában.

Hirdetés

Június óta pletyka tárgya, hogy az Amazon saját zenestreamelőt kíván indítani. A mai napon hivatalossá vált a Music Unlimited névre keresztelt szolgáltatás, de személyesen kipróbálni sajnos nem tudtuk, Magyarországról nem érhető el. Jelenleg csak az Egyesült Államokból használható, de a közeljövőben az Egyesült Királyságba, Németországba és Ausztriába is megérkezik.


Hirdetés


Személyes tapasztalatok nélkül lehetetlen véleményt alkotni az Amazon Music Unlimitedről, azonban a sajtóközleményben elérhető információk alapján körülbelül ugyanazt nyújtja, mint a nagy riválisok: több tízmilliós dalkínálat, tematikus és személyre szabott ajánlók, asztali és mobilos kliensprogramok.



A szolgáltatás látszólag egyetlen érdemi módon különbözik a konkurenciától: szoros integrációt kapott az Amazon Echo eszközökkel és az Amazon Alexa asszisztenssel. Ez nem csak a zenelejátszás hangvezérelhetőségében mutatkozik meg, hanem egy havi 3,99 dolláros előfizetési díjú csomagban. A konstrukciót választók szabadon hallgathatják a zenéket egy Echo kütyüjükön, de nem férnek hozzá a számítógépes és mobilos kliensprogramokhoz. Kíváncsian várjuk, hogy mindez elég lesz-e a Spotify és az Apple Music ellen a piacon.


Sejthetően árazás tekintetében sem formabontó az Amazon zenestreamelője: a Prime előfizetéssel rendelkezőknek havi 7,99 dollárba kerül, a normál előfizetési díja 9,99 dollár, míg a következő hetekben elérhetővé váló családi csomagjáért 14,99 dollárt kér majd a vállalat.


(Forrás: Amazon, Neowin)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.