Hirdetés

Hatékonyabb lett a Windows 10 szülői felügyelete



|

Új és továbbfejlesztett funkciók, heti statisztikák a felhozatalban.

Hirdetés

A Windows 10 Anniversary Update lassan három hete elérhető, azonban az új és továbbfejlesztett szülői felügyeleti funkcióiról egészen eddig hallgatott a Microsoft. Szerencsére a vállalat most részletesen összefoglalta az újdonságokat, a részletes magyar nyelvű tájékoztatást itt olvashatják az érdeklődők.


Hirdetés


A legfontosabb újdonságok közül kiemelendő, hogy az Internet Explorerben és az Edge-ben immáron napi több időkorlát is beállítható a gyermekek internetezésének szabályozása érdekében. A korlátozás kicselezésének elkerülése érdekében opcionálisan letilthatóvá vált az alternatív böngészők futtatása. Ezen felül már listaszerűen megadható a gyermekek által látogatható webhelyek köre, a letiltott domainek fehérlistára vételét a gyerekek egy kattintással kérhetik a szülőktől.



Fontos még, hogy a Windows Áruházban letilthatóvá vált a gyermekek életkorának nem megfelelő tartalmak megjelenítése, a szülők költségkeretet állíthatnak be a gyermekek áruházbeli vásárlásainak biztosítása és kordában tartása érdekében, továbbá heti e-mailes jelentést is kérhetnek a gyermekeik számítógépezési szokásairól.


(Forrás: WinBeta, Microsoft | Nyitókép: Chris_Parfitt)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.