Hirdetés

Hős moderátorokra vadászik a Youtube



|

Önkéntes rendfenntartók segítségét kéri a videomegosztó.

Hirdetés

Puszta méretéből fakadóan a Youtube moderálása nem oldható meg klasszikus módszerekkel, így a Google tulajdonában lévő vállalat most a közösségtől próbál segítségét kérni. Az oldal szabályzatának nem megfelelő, vagy egyéb módon sértő tartalmakat bárki jelenthet, azonban az új Youtube Heroes programba bekerülő moderátorok különleges jogosultságokat kapnak, így gyorsabban és hatékonyabban felléphetnek majd a nemkívánatos tartalmak ellen.


Hirdetés


Az önkéntes moderátorok esetében persze fennáll a lehetőségeikkel való visszaélés, vagy a rendszeresen rossz helyzetmegítélés lehetősége. A nem megfelelő személyek aránylag gyors kirostálása érdekében a résztvevők pontokat kapnak a videók feliratozásáért és a jogosan sértőnek talált tartalmak jelentéséért. Megfelelő mennyiségű pont összegyűjtése után szintet lépnek, folyamatosan bővül majd az eszköztáruk. A legmagasabb ötös szintűek már lehetőséget kapnak az új termékek korai tesztelésére, továbbá jelentkezhetnek az egyelőre rejtélyes célú "Heroes Summit" rendezvényre is.



(Forrás: Google, 9to5Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.