Hirdetés

Így jósolják meg a jövődet



|

A Predictive World nem csak big data-alapú, személyre szabott és demográfiai adatokat is számításba vesz.

Hirdetés

Az internetes felhasználók naponta több mint 2,5 milliárd gigabájt adatot hagynak hátra maguk után - ez elég sok információ, és igazából a jövőnkről is sok dolgot elárul. 

Hirdetés

A Predictive World egy olyan big data-alapú eszköz, amely a demográfiai információkat és a személyre szabott adatokat is figyelembe veszi akkor, amikor egyénileg jósolja meg, hogy kinek mit hoz a jövő. 

Az eszközzel elegendő bejelentkezni a Facebookra, az képes számításba venni az életkorunkat, a nemünket, az általunk lájkolt oldalakat. Ezeket a helyi demográfiai adatokkal kombinálva alkot rólunk egy profilt. 

A statisztikák között mutatja a várható életkort, az egészségügyi kockázatokat, és minden egyéb tényezőt egy animált környezetben. 

A projekt a Cambridge-i Egyetem és a Watch Dogs 2 közös terméke, és remekül mutatja, hogy big data-alapon akár rémisztően pontos profilokat lehet alkotni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.