Hirdetés

Íme a legmenőbb programozó tábor!



|

Újra nyit a HelloWorld tábor, ahol te is elsajátíthatod a programozás és a robotvezérlés alapjait!

Hirdetés

Tavaly májusban, kevesebb mint egy évvel ezelőtt született meg a PC World szervezésében a HelloWorld modern informatikai mozgalom, amely már maga mögött tudhat két telt házas informatikai tábort, egy Unplugged turnét és egy mozgalmas Robotcsatát. A célkitűzés első kézzel fogható eredménye az augusztusi HelloWorld táborunk volt, amely keretén belül öt napon keresztül 39 gyermek ismerhette meg a programozás, a 3D tervezés és -nyomtatás, valamint a robotvezérlés alapjait. Lentebb megtekintheted a táborban készült összefoglaló videónkat.



Idén visszatérünk a HelloWorld gyökereihez, és újra meghirdetjük Robotprogramozó Táborunkat, ám ezúttal nem csak a 10-14, hanem a 14-18 éves korosztály tagjait is szívesen látjuk - tavaly nagyon sok visszajelzés érkezett hozzánk az életkor emelésével kapcsolatban. Habár a tavalyi tananyagot is több hónapon keresztül tökéletesítettük az IVSZ szakembereivel, piaci szakértőkkel és pedagógusokkal közösen, idén még tovább megyünk és az IoT programozást is beemeljük az oktatásba, így a tábor egy hete alatt nem csak önjáró robotokat, de akár autonóm közlekedő járműveket is létrehozhatsz.



Hihetetlen egy hét vár ránk, amely során a táborozó 10-14 és 14-18 éve diákok szinte észrevétlenül sajátíthatják el a programozás alapjait, illetve olyan készségekre tehetnek szert, mint az algoritmikus gondolkodás és a csoportmunka. A problémamegoldó készségeik javítása során állandó sikerélmény vár a résztvevőkre, miközben a jelen lévő rutinos pedagógusok segítségével olyan modern, előremutató technológiákat is megismerhetnek, mint a 3D tervezés, robotvezérlés, vagy éppen a virtuális valóság, ráadásul ehhez nem is kell egész nap a gép előtt ülniük.



Időpont: július 10-15 és július 17-22 (6 nap, 5 éjszaka)
Ár: 45 900 forint (tartalmazza a napi háromszori étkezés, a szállás, a foglalkozások és a felhasznált anyagok díját, valamint az áfát)
Helyszín: Balaton, Hotel Révfülöp ( 8253 Révfülöp Halász utca 37.)
Korosztály: 10-14 és 14-18 év

További információ és jelentkezés: hello.pcworld.hu

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.