Hirdetés

Ingyen beszerezhető az Assassin's Creed III



|

Hamarosan az Ubi30 promóció négy korábbi játéka is újból letölthetővé válhat.

Hirdetés

Lassan végéhez ér az Ubisoft hónapok óta futó Ubi30 promóciója, amelynek keretében a fennállásának 30. évét ünneplő kiadó minden hónapban egy ingyen játékkal lepte meg a számítógépes játékosokat. A mai napon elérhetővé vált az utolsó ingyenes cím, az Assassin's Creed III. Az érdeklődők 2016. december 31-ig csaphatnak le az aktuális ajánlatra.


Hirdetés


A játék beszerzéséhez csak el kell indítani a Uplay kliensprogramot, majd ott az Ubi30 fülön a gamerek ingyen és örökre hozzáadhatják azt a felhasználói fiókjukhoz. Érdemes megemlíteni, hogy az Ubi30-cal párhuzamosan fut egy 30 Days of Giveaways nevű promóciói is a kiadónál, amely keretében eddig csak apró-cseprő dolgokat osztogatott a vállalat, ám a múlt hónap végén kiszivárgott ütemterv szerint hamarosan ezen keresztül is újból beszerezhető lesz négy, korábban már ingyen osztogatott Ubi30-as játék.



A kiszivárgott ütemterv releváns része:

- 22. nap, december 15.: Prince of Persia: The Sands of Time
- 23. nap, december 16.: Rayman Legends
- 24. nap, december 17.: Splinter Cell
- 25. nap, december 18.: The Crew


(Forrás: GameStar)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.