Ingyen fotószerkesztő: a PC World ajándéka!

A tőlünk letölthető, magyar nyelvű Zoner Photo Studio a próbaidő után is használható marad a szeptemberi PC Worldben található kóddal!

A Zoner Photo Studio egy könnyen kezelhető képfeldolgozó szoftver, amely az alapvető funkciókon (ilyen például a megannyi automatizálható funkció, képkorrekciók, a leggyakoribb képhibák egyszerű eltávolítása) kívül különféle extrákkal kedveskedik: Panorámaképeket készíthetünk egy egyszerű eszköz segítségével, mely a képrészletek összeillesztésében segít. Készíthetünk szereoszkopikus képeket is - ezek azok a fotók, melyek első látásra színhibásnak tűnhetnek, de speciális szemüveg használatával 3D-s élményt nyújtanak.

 

Ingyen fotószerkesztő: a PC World ajándéka! 1 


A képek későbbi felhasználási módjai szerint készíthetünk belőlük webes galériákat, vagy akár önindító PDF vetítéseket, de előtte megannyi eszköz áll rendelkezésünkre, hogy retusáljuk, megváltoztassuk a képeket, vagy akár szövegeket, effekteket és szűrőket helyezzünk el rajtuk.

 

Az erről az oldalról letöltött magyar nyelvű Zoner Photo Studio 8.1 30 napig Professional változatként működik. Ennek letelte után a PC World szeptemberi számában megjelent telepítő kód beírásával Classic változatként használható, időkorlát nélkül.

Különleges akciónk keretén belül pedig a Zoner Software weboldalán a telepítő kódot beírva fél áron vásárolhatja meg a Professional liszencet!


Foglaljuk csak össze: A PC World szeptemberi lapszámával tehát ajándékba adunk egy általános felhasználásra kiváló szoftvert, és lehetőséget biztosítunk annak jóval drágább, professzionális változatának barátságosabb árú beszerzésére is. Nincs más dolga tehát, mint letölteni tőlünk a szoftvert ide kattintva, majd 30 nap elteltével a magazinban található kóddal aktiválni!

 

Ingyen fotószerkesztő: a PC World ajándéka! 2 


A Classic verzióról egyébként itt írtunk, a Professional változatról pedig itt olvashatja el véleményünket.

Iskolakezdés - Mit tanulnak az informatikusok?

A rengeteg álláslehetőség és a versenyképes fizetés vonzza az informatikushallgatókat. De megfelel-e az ipari elvárásoknak az egyetemi tudásanyag?

Októberben jön az Amazon 4K streaming-szolgáltatása

A Samsungnak köszönhetően az Amazon és a Netflix 4K-tartalmai Európában is elérhetőek lesznek.

comments powered by Disqus

Kiadó: Project029 Media and Communications Kft. - Impresszum - Hirdetési ajánlatunk - Adatvédelmi elveink - E3

Ügynökségi értékesítési képviselet: Adaptive Media