Hirdetés

Ingyen letölthető lesz a Beyond Good and Evil



|

Lerántották a leplet az Ubi30 promóció következő játékáról.

Hirdetés

A videojátékos híreket követők talán már értesültek a pletykáról, miszerint most már tényleg készülőfélben lehet az Ubisoftnál a kultklasszikussá vált Beyond Good and Evil második része. A 2003-ban kiadott játék első pillantásra egy gyermekeknek szánt akció-platformernek tűnik (amelyet látszólag a PEGI 7+ korhatárbesorolása is megerősít), ám a felszín alatt valójában súlyos és komplex társadalmi problémákat feszeget.


Hirdetés


A Beyond Good and Evil világát nem ismerők számára most kiváló hírrel szolgálhatunk, ugyanis 2016. október 12-től kezdve az Ubi30 promócióban egy hónapon át ingyen és örökre beszerezhető lesz a számítógépes változata. Az ingyenes kópia igényléséhez csak el kell majd indítani az Ubisoft Uplay kliensprogramot, majd ott az Ubi 30 feliratra kattintva bejön az igénylőoldal. Az akcióban jelenleg a The Crew nyílt világú autóversenyzős játékkal gazdagíthatják a kollekciójukat a gamerek.



(Forrás: EuroGamer)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.