Hirdetés

Ingyen tölthető a Far Cry 3: Blood Dragon



|

Egy hónapon keresztül szerezhető be nulla forintért a PC-s változat.

Hirdetés

A mai naptól kezdve ingyen beszerezhető az Ubisoft által még 2013-ban kiadott Far Cry 3: Blood Dragon. A játékot az Ubi30 promóciójának keretében osztogatja ingyen a kiadó, nagyjából egy hónapon keresztül. A letöltéséhez csak telepíteni kell az Ubisoft Uplay kliensprogramot, az ingyenesen regisztrálható felhasználói fiókba való bejelentkezés után már csak az Ubi 30 menübe kell navigálni az ajánlatért. A sikeres igénylése után a játék természetesen "örökre" hozzáadódik a gamerek felhasználói fiókjaihoz.


Hirdetés


A Far Cry 3: Blood Dragon egy nyílt világú, első személyű lövöldözős játék. A címe ellenére tematikailag semmi köze sincs a Far Cry 3-hoz, valójában egy tisztelgés a 80-as évek popkultúrája előtt. Alapesetben az Ubisoft 14,99 eurót (olyan 4500 forintot) kér a digitális kiadásáért, a kiadók ritkán szoktak ilyen drága játékokat ingyen osztogatni a promócióikban.


(Forrás: GameStar)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.