Hirdetés

Irányba állít a Bluetooth-os cipő



|

A Hi-Tec Navigator azon az oldalon rezeg, amerre mennünk kellene.

Hirdetés

Egyre több okoseszköz jelenik meg a mindennapjainkban, és a gyártók igyekeznek elérni, hogy egyre többen használják is ezeket. 

Hirdetés

Az okostelefonok és laptopok töltésére alkalmas hátizsákok és kabátok után láttunk már okosövet, de egyéb intelligens ruhadarabokat is. Természetesen a cipőt sem lehet kihagyni a sorból. 

A Hi-Tec például egy olyan lábbelivel rukkolt elő, ami Bluetooth-on keresztül tud kommunikálni, és rezeg a talpunk alatt. Ezt mindig azon az oldalon teszi, amelyre mennünk kellene. 

A holland márka Navigator névre keresztelte a cipőt, amelyet egy app segítségével lehet az okostelefonhoz csatlakoztatni, és megadni az úti célt. 

A talpbetétek rezgése segít eldönteni, hogy jobbra vagy balra kell haladnunk, egészen addig, amíg el nem érjük a célt. 

A vízálló lábbeliben lévő technológiát a Lechal fejlesztette ki. A Navigator ára 230 angol font. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.