Hirdetés

Játékos billentyűzet és Diablo III-mas egérpad



|

A Tt eSports Challenger Ultimate billentyűzete még hűtőventilátorral is rendelkezik - a Diablo III-mas egérpadra a barbár karaktere került.

Hirdetés

A Tt eSports legújabb, harmadik játékos billentyűzete a Challenger szériát bővíti, és Challenger Ultimate névre hallgat. 256 színű, négy fokozaton állítható háttérvilágítással rendelkezik, és egy 6000 RPM-en üzemelő 30 milliméteres ventilátor is került rá, hogy az izzadt, játékos kezeket hűvösen tartsa.

 

 

A billentyűzet egyébként 505 x 195 x 27 milliméteres, és aranyozott USB-csatlakozót kapott, a kettő méteres kábel végén. Került rá 14 makrógomb, továbbá egy 64 kilobájtos memória, a különböző profilok és makrók tárolására. Találunk rajta két USB portot, audio és mikrofon aljzatot. Ára sajnos ismeretlen.

 

A Diablo III-mas egérpad már a SteelSeries nevéhez fűződik. A QcK felületű egérpad a Blizzard várva-várt RPG-jéből a barbár karaktert mintázza meg, és csúszásmentes gumitalppal rendelkezik. Lézeres és optikai egérrel egyaránt használható. A 270 x 320 x 2 milliméteres pad már elérhető, ára 15 euró.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.