Hirdetés

Jól jártak a UPC Fiber Power 60 előfizetői



|

A szolgáltató automatikusan átlépteti az ügyfeleket a 120-as csomagba.

Hirdetés

Remek hírrel szolgálhatunk a UPC mostanra kivezetett Fiber Power 60 csomaggal rendelkező ügyfeleinek, ugyanis a vállalat automatikusan átlépteti őket a Fiber Power 120 csomagba. A havidíjuk ettől nem fog megváltozni, de a maximális letöltési sebességük 120 Mbit/s-ra, míg a feltöltési sebességük 10 Mbit/s-ra emelkedik. Valójában elképzelhető, hogy máris megtörtént a sebességemelés, az érdeklődők például a Speedtest.net oldalon ellenőrizhetik az értékeket.


Hirdetés


A UPC valószínűleg az egyszerűség kedvéért léptette át a megszüntetett csomagból egy meglévőbe az ügyfeleket: ezzel feltehetően csökkennek az adminisztrációs terhek, kevesebb félreértés és probléma adódhat. A kivezetett Fiber Power 60-hoz valójában a Fiber Power 50 áll a legközelebb, azonban egyrészt a törvények szerint a szolgáltató nem hajthat végre az ügyfelek beleegyezése nélkül az ügyfelek számára előnytelen egyoldalú szerződésmódosítást, másrészt pedig egy ilyen lépés nem tenne jót a vállalat megítélésének.


A UPC éppen aktuális csomagkínálata, 24 hónapos hűségszerződéssel


A UPC érintett előfizetőinek semmilyen dolguk sincs a csomagváltás kapcsán: nem kell semmit intézkedniük,  továbbá a modemjüket sem kell más típusúra cseréltetniük.


(Forrás: HWSW | Nyitókép: Bill Selak)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.