Hirdetés

Jön Linuxra és Mac-re a Rocket League



|

Csütörtöktől minden fontos és aktuális platformon játszható lesz a cím.

Hirdetés

A tavalyi év semmiből felbukkant, majd óriásit durrant alacsony költségvetésű sikerjátéka a Rocket League volt, a játékosoknak kisautókkal kell focizniuk benne. Az elsősorban többjátékosnak tervezett, de igény esetén egyjátékos módban is játszható cím sikerének kulcsát elsősorban az jelenti, hogy ugyan könnyű sikereket elérni, de nagy kihívást jelent mesterré válni benne, így számos különböző típusú és képességű gamernek képes remek szórakozást nyújtani.


Hirdetés


A Rocket League jelenleg windowsos számítógépeken, továbbá PlayStation 4 és Xbox One konzolokon fut. A most csütörtökön esedékes következő frissítéssel bővülni fog a platformok köre, Linux és Mac OS X rendszerekre is megérkezik a játék. Egy ideig béta állapotúak lesznek az új kliensek, akad pár ismert hibájuk is, ezeket persze próbálják majd minél előbb javítani a fejlesztők. A Rocket League windowsos verzióját már megvásároltak ingyen hozzáférhetnek majd a Linux és Mac OS X kiadásokhoz a Steamen.



(Forrás: OMG!Ubuntu, Steam)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.