Hirdetés

Kivágott a Valve egy indie fejlesztőt a Steamről



|

Negatív értékelésekért perelne 100 gamert a Digital Homicide.

Hirdetés

Amennyiben bicskanyitogató játékfejlesztők kerülnek szóba a gamerek beszélgetésein, akkor jó eséllyel valamelyik nagy játékkiadó üzleti és minőségbiztosítási praktikái lesznek majd a csevegés középpontjában. A számítógépes játékosok persze jól tudják, hogy a Steamen brutális mennyiségű szemetet árusító független fejlesztőkkel is súlyos problémák vannak.


Hirdetés


A Digital Homicide nevű vállalkozás alapítója most hivatalosan is megszerezte a fekete öves minősítést a gátlástalanságával: 18 millió dollárra kívánja perelni a Steam 100 felhasználóját, mivel azok negatív értékeléseket írtak az alacsony színvonalú játékairól, elmondták az őszinte véleményüket magáról a fejlesztőről is, sőt: néhányan még grafikus elemek és szoftverek lopásával is megvádolták. Mindezt ráadásul csoportosan követték el, amelynek következtében a fejlesztő szerint "gyűlöletkeltő és zaklató csoport" tagjainak minősülnek. A fejlesztő idén márciusban 10 millió dollárra perelte Jim Sterlinget rágalmazásért, a közismert Youtube-os játékkritikussal még egy 2014 novemberében elérhetővé vált videója óta háborúzik a cég.



A vállalatról és a játékairól negatív véleményt nyilvánító Steam-felhasználók identitásának kiderítése érdekében a Digital Homicide most sikeresen beidéztette a bíróságra a Valve-ot, a Steam tulajdonosa valószínűleg mindent megtesz majd a fejlesztő minél gyorsabb leszerelése érdekében. Addig is véglegesen kitette a Digital Homicide szűrét a játékboltól, ugyanis véleménye szerint az "ellenséges" módon viselkedik a Steam vásárlóival.


(Forrás: KitGuru)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.