Hirdetés

Közösségi funkciót kapott a Youtube



|

A videókat feltöltők üzenőfalon is kommunikálhatnak majd a közönségükkel.

Hirdetés

A komolyabb csatornákat üzemeltetők nagy örömére a Youtube bejelentette, hogy hamarosan egyszerűbbé válik a közönségükkel való kapcsolattartás, így nem lesz muszáj a Twittert vagy a Facebookot használniuk a beszélgetésekhez, a következő videóikkal kapcsolatos gyors státuszfrissítések kommunikálásához.


Hirdetés


A Youtube közösségi funkciója gyakorlatilag egy üzenőfalat jelent, amely a csatornájuk kezdőlapjáról lesz elérhető. A szöveges és képes tartalmak megosztása mellett élő videós bejelentkezéseket is lehetővé tesz, a nézők kommenteket fűzhetnek a bejegyzésekhez, értesítéseket kérhetnek az újonnan közzétett posztokról.



A közösségi funkció egyelőre béta állapotú, csak néhány népszerű csatornánál vált elérhetővé. Idővel az összes csatornaüzemeltető használatba veheti majd, a széleskörű aktiválása várhatóan néhány héten belül megtörténhet.


(Forrás: 9to5Google, Youtube | Nyitókép: Campus Party Brasil)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.