Hirdetés

Mark Zuckerberg nem lesz amerikai elnök



|

A politikai megjegyzései után sokan úgy vélték, hogy ő akar lenni a következő amerikai elnök.

Hirdetés

Mark Zuckerberg, a Facebook ügyvezetője azt mondta a Buzzfeed News kérdésére, hogy nem kíván indulni a következő amerikai elnökségért. 

Hirdetés

Zuckerberg elárulta, hogy a figyelmét a facebookos közösség építésére fordítja, illetve a Chan Zuckerberg Initiative munkájára. 

A pletykák azután indultak meg arról, hogy Zuckerberg lehet a következő amerikai elnök, hogy a facebookos ügyvezető politikai megjegyzéseket tett, és egy amerikai körutat jelentett be. 2020-ban ráadásul már elég idős is lenne elnöknek. 

A Fortune 2016 áprilisában arról számolt be, hogy a Facebook olyan cégstruktúra-változtatásokba egyezett bele, amelyek lehetővé tették volna, hogy Zuckerberg induljon a választásokon. 

A vallási nézetein is enyhített, karácsonykor például már nagyon fontosnak ítélte. Korábban ateista volt, ezzel pedig nem nyerte el egyes amerikaiak elismerését. 

Januárban egy személyi kihívás keretében úgy döntött, hogy minden amerikai államot meglátogat, és beszél az emberekkel. Hasonlót akkor tesznek az elnökjelöltek, ha a támogatásukat akarják növelni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.