Hirdetés

Mégsem kapunk mostanában új Csillagkapu filmet



|

Nézetkülönbségek támadtak az eredeti készítők és az MGM között.

Hirdetés

Kiváló hírt kaptak 2014 májusának végén a Csillagkapu sci-fi univerzum rajongói, ugyanis a Metro-Goldwyn-Mayer és a Sony Pictures bejelentett egy filmtrilógiát. Külön öröm volt, hogy a reboot mögött az 1994-es film készítői álltak: az eredetit rendező és társíró Roland Emmerich rendezte volna az új filmeket, míg a másik társíró Dean Devlin producerként felügyelte volna a munkát.


Hirdetés


A bejelentés óta nagyjából két és fél év telt el, azóta semmit sem hallottunk az első filmről, ami nyilván nem biztató jel. Dean Devlin az Empire magazinnak adott interjújában most hivatalosan is megerősítette, hogy nem érdemes tűkön ülniük a rajongóknak: pár hónapig nagyon jól haladt a munka, azonban idővel kreatív nézetkülönbségek támadtak a finanszírozó MGM kiadóval, már jó ideje teljesen áll a projekt. Egyrészt az üzleti modellel kapcsolatos követelményekből kifolyóan, másrészt pedig a projektbe beleszólással rendelkező egyéb stúdióknak köszönhetően Devlin nem volt biztos abban, hogy képesek lehetnek megvalósítani az elképzeléseiket.



"Ez az egyik oka, hogy inkább függetlenként szeretek dolgozni. Nézd, ha jól sikerül a Csillagkapu, akkor a rajongók szeretni fogják és valami nagyszerűt hozhattunk létre. De ha elszúrjuk, akkor visszautasítják, teljesen jogosan. Nem szeretek arra gondolni, hogy el fogjuk szúrni, ez egyike azon dolgoknak, ami visszatart minket" - mesélte Devlin.


(Forrás: Empire, CNET)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.