Hirdetés

Olcsóbban elérhetők a népszerű Google Drive tárhelybővítések



|

Éves előfizetéssel 16-17 százalékokat spórolhatnak az érdeklődők.

Hirdetés

A felhasználók többsége számára a felhőtárhelyek remek megoldást nyújthatnak a fontos adataik biztonsági mentésére, hogy ne kelljen többé a családi fotók vagy fontos dokumentumok elveszítésétől félniük. Persze a szolgáltatások ingyenes kiadásai kevés helyet biztosítanak, ám olcsón bővíthető a kapacitásuk. A Google Drive jó választás lehet, már ha nem tartunk igényt linuxos szinkronizációs kliensre.


Hirdetés


A Google nagy csendben hasznos újításokat eszközölt a Drive előfizetési lehetőségeinél, ugyanis a legnépszerűbb 100 GB és 1 TB kapacitású prémium csomagok havi mellett most már éves számlázással is elérhetőek. Amennyiben az érdeklődők hajlandóak 12 hónapot előre és egyben kifizetni, akkor 16-17 százalékot spórolhatnak a csomagok árán. Éves előfizetéssel a 100 GB-os csomag 6900 forintba, míg az 1 terabájtos 35 990 forintba kerül.



(Forrás: 9to5Google, Google | Nyitókép: blunkswife)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.