Hirdetés

Szülői tájékoztató portált indított a Facebook



|

Magyar nyelven is elérhető a rendkívül hasznos webhely.

Hirdetés

Nehéz dolguk van a szülőknek és a pedagógusoknak, sokan nem képesek lépést tartani a gyerekek által használt technológiákkal. A Facebook most elindított egy rendkívül hasznos tájékoztató oldalt, amelyen a szülők és a tanárok megérthetik a webhely működését, továbbá tanácsokat olvashatnak arról, hogy miként lehetséges biztonságban tartani a mindig online gyermekeket.


Hirdetés


A Szülői portál részletesen foglalkozik a zaklatással és a megfélemlítéssel, tippeket ad az áldozatokkal és elkövetőkkel való kommunikációhoz. A tizenévesek is olvashatnak javaslatokat azzal kapcsolatban, hogy mit tegyenek, ha zaklatják őket vagy az ismerőseiket. A baloldali "Erőforrások" menüből hasznos tájékoztató brosúrák tölthetőek le, az iskoláknak érdemes lehet elgondolkodniuk a kinyomtatásukon és a diákok közti terjesztésükön.


(Forrás: Tom's Hardware, Facebook | Nyitókép: Garry Knight)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.