Hirdetés

Távirányítású játékrobotot csináltak a Star Wars droidjából



|

A Sphero BB-8-asa iOS vagy Android applikációval irányítható és rendkívül cuki.

Hirdetés

Már az első Star Wars: Az ébredő erő trailer megjelenésekor sokak kedvencévé vált a BB-8 névre hallgató droid. A Sphero és a Disney közös munkájának hála hamarosan a nappalikat is meghódíthatja az új hős egy távirányítású robot formájában. A rendkívül dizájnos kis masinát egy speciális Android vagy iOS applikációval irányíthatjuk, egyelőre azonban nem kompatibilis a gyártó többi, leginkább játékos tanulásra kihegyezett programjával.

Hirdetés

A BB-8-as három üzemmódban működik. A Driving értelemszerűen sima szórakozásra alkalmas, míg a Holographic Messaging a kiterjesztett valóság technológiáját használva vetíti ki az appban felvett videókat a filmekből ismerős holografikus formában. Patrol üzemmódban részletesen láthatjuk a droid giroszkópja és gyorsulásmérő szenzorai által nyújtott adatokat, amivel a kisebbek figyelmét szeretné a programozás szépségei iránt felkelteni a Sphero.

A Sphero BB-8 töltőpadja már USB-ről is működik, egy lendülettel nagyjából 60 percig használható és alacsony fogyasztású Bluetooth Smart technológiát alkalmaz. A 150 dolláros kis droid minden extrája ellenére persze nem több, mint egy izgalmas, fejlett játék, aki azonban vásárolni szeretne egyet, nem árt ha igyekszik, mert jó eséllyel hamar elkapkodják a készletet a rajongók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.