Hirdetés

Újabb módon lesznek támogathatóak a Youtuberek



|

Élő streameléskor fizetett, cserébe kiemelt chatüzenetek küldhetőek.

Hirdetés

A Youtube bejelentette a normál és a Gaming oldalain újonnan implementált Szupercsevegés funkciót. A jelenleg még aránylag szűkkörű tesztelés alatt álló, Magyarországról pedig momentán egyáltalán nem elérhető lehetőséggel a nézők közvetlenül adakozhatnak a közvetítések házigazdáinak, ezzel támogatva a munkájukat.


Hirdetés


A megoldás pofonegyszerű, az élő közvetítés során a nézők szimplán pénzt mellékelhetnek az elküldött kommentjeikhez. A "fizetett" üzenetek színes kiemelést kapnak a chatfolyamban, a konkrét árnyalatuk az adott összeg mennyiségétől függ. A színes kommentek biztosan nem kerülik el a tartalomkészítők figyelmét, főleg hogy egy bizonyos ideig rögzített helyet kapnak a chatfolyamban, a normál üzenetektől eltérően nem tűnnek el pár másodpercen belül a hozzászólások záporában. A már elküldött összeg visszatérítésére nincs lehetőség, minden adomány véglegesen a kedvezményezetthez kerül.



(Forrás: Youtube #1, Youtube #2Engadget | Nyitókép: MIKI Yoshihito)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.