Hirdetés

Újból ingyen tölthetőek az Ubi 30 játékai



|

Hét remek számítógépes játékra csaphatnak le az érdeklődők.

Hirdetés

December végén befejeződik az Ubi30 promóció, amely keretében az Ubisoft az elmúlt hónapokban hét remek játékát tette átmenetileg ingyen beszerezhetővé az Uplay kliensén keresztül. A vállalat most úgy döntött, hogy az egyes címekről lecsúszott gamerek "kárpótlására" az összes játékot újból ingyen letölthetővé teszi, 2016. december 15-18. között ad még egy utolsó esélyt az ingyenes beszerzésükre.


Hirdetés


Az érdeklődőknek nincs más dolguk, mint az Uplay kliensprogram megnyitása után ellátogatni a menüsor Ubi 30 menüjébe, a megjelenő lapon "örökre" hozzáadhatják a felhasználói fiókjukhoz a játékokat. A teljes kínálat: Prince of Persia: The Sands of Time, Splinter Cell, Rayman: Origins, The Crew, Beyond Good and Evil, Far Cry: Blood Dragon, Assassin's Creed III.


(Forrás: GameStar)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.