Hirdetés

Újra hódít a Frogger és a PacMan!



|

Régi klasszikus játékokat ad ki a Microsoft Xbox-ra.

Hirdetés

A játékok között a régi, midenki számára ismerős nevek mellett új próbálkozások is szerepelnek, eddig ismeretlen fejlesztőktől. A sorozat minden idők egyik legismertebb nevével, a Froggerrel indul. Mindössze 5-10 USD fejében tölthetőek le ezek a gyöngyszemek. Természetesen a letöltés idejére csatlakoznia kell az Xboxnak az internethez, ám a már letöltött játékok kapcsolat hiányában is futnak.



Sokan furcsállják, hogy a Microsoft 25 évnyire nyúl vissza az időben, a cég szerint viszont éppen ezek a játékok mutatják be a legjavát annak, amit egy játéknak nyújtania kell.

"Egy jó játék sosem hal meg" -- véli Greg Canessa, az Xbox Live Arcade csoport vezetője. "Stratégiánk felcsippenteni a legjobb játékokat, lefölözni a javát, olyan örökzöldeket, melyek sosem avulnak el. A program továbbá lehetőséget ad ismeretlen fejlesztőknek arra, hogy elismertségre tegyenek szert a kis, néhány százezer dolláros projektek keretében. Ez különösen fontos egy olyan területen, ahol gyakran lehetetlen 15 millió dollárosnál alacsonyabb költségvetésű játékprojektekre vonni a figyelmet."

Az év végéig 50 játékot kíván a cég megjelentetni a program keretében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.