Hirdetés

UPC-nél is lesz 3D-s olimpia



|

A londoni játékok záróeseményéig a UPC digitális kábeltévé szolgáltatás HD csomagjának előfizetői többletdíj nélkül az m3D csatornát is élvezhetik otthonukban.

Hirdetés

Tegnap adtunk hírt az első 3D-s csatorna, az m3D indulásáról, mikor már sejteni lehetett, hogy a UPC is a lehetőséges partnerek között lesz. A szolgáltató ma bejelentette, hogy a térhatású adást a 3D megjelenítésre képes tévékészülékkel rendelkező, és HD csomagban lévő UPC előfizetők ingyen élvezhetik majd a meglévő HD-mediaboxon keresztül, amelyen semmilyen külön beállítást vagy frissítést nem szükséges ehhez elvégezni. A 3D-s programok vételért nem számít fel külön díjat a magyarországi kábelszolgáltató, azt a meglévő HD előfizetési csomagjai részeként biztosítja a nézőknek.

 



A UPC gondol azokra is, akik esetleg lemaradnak valamelyik sporteseményről. A vállalat videotár szolgáltatása révén minden olimpiai műsorszám díjmentesen visszanézhető az eredeti műsorsugárzást követő egy óra múlva, illetve további hét napon keresztül, akár nagyfelbontású HD formátumban is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.