Hirdetés

Vallásos lett a korábban ateista Mark Zuckerberg



|

Mark Zuckerberg immáron úgy véli, hogy a vallás nagyon fontos dolog.

Hirdetés

Mark Zuckerberg (a Facebook ügyvezetője és társalapítója) a korábbi, saját Facebook-profilja alapján ateista volt, azonban a közösségi oldalon a legutóbbi ünnepek során felfedte, hogy alaposan megváltozott a véleménye. 

Hirdetés

December 25-én mindenkinek boldog karácsonyt és hanukát kívánt egy bejegyzésében, a maga, Priscilla, Max és Beast nevében is (a felesége, a lánya és a kutyája). 

Egy felhasználó a megjegyzésekben azt kérdezte, hogy nem ateista-e, amire azt válaszolta Zuckerberg, hogy nem. Hozzátette, hogy zsidóként nevelkedett fel, azután pedig egy olyan korszakon ment át, amely során megkérdőjelezte a dolgokat - most azonban úgy véli, hogy a vallás nagyon fontos dolog. 

Részleteket nem közölt a vallásával kapcsolatban, azonban a köszöntője a karácsonyt ünnepelte. Ő és a felesége korábban találkoztak Ferenc pápával - akkor arról beszélgettek, hogyan kellene a kommunikációs technológiát elvinni a világ szegényeinek. Zuckerberg akkor le volt nyűgözve a pápa odaadásától és attól, hogy az megtalálta a módját annak, hogy a világban minden eltérő vallású emberrel kommunikáljon. 

Zuckerberg a buddhizmus iránt is érdeklődik, a felesége pedig gyakorolja is azt. Korábban elmondta, hogy a buddhizmus egy lenyűgöző vallás és filozófia, amiről szeretne még többet tanulni, remélve, hogy mélyebben megismeri majd a hitet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.