Hirdetés

Valóságshow-ként tér vissza a MythBusters



|

A következő mítoszvadászokat keresik majd a műsorban.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter (nem április elsején kelt) beszámolója alapján a Science Channel nem mondott le a 14 évad után idén véget ért MythBusters sorozatáról. A hazánkban Állítólag… címen adott sikerszériáról világhírűvé vált Adam Savage és Jamie Hyneman végleg befejezték a műsoron való munkát, így a felélesztéséhez először új műsorvezetőket kell találni.

Hirdetés


A Science Channel frappáns megoldást talált a problémára: Search for the Next MythBusters cím alatt valóságshow-t indítanak, ennek során kívánják megtalálni az új műsorvezetőket. Az Egyesült Államokban élő érdeklődők a csatorna webhelyén jelentkezhetnek a castingra. Az illetékesek 15 főt fognak kiválasztani a jelentkezők közül, ők lesznek a valóságshow szereplői. Ha minden jól megy, akkor közülük néhányan vezethetik majd a Savage és Hyneman nélküli, vadiúj MythBusters-t.


Természetesen a két férfi mellett az évek során több társműsorvezető is feltűnt a műsorban, közülük Tory Belleci, Kari Byron és Grant Imahara töltöttek el hosszabb időt a MythBusters csapatának állandó tagjaiként. Nem világos, hogy tárgyalt-e velük korábban a Science Channel a következő generációs MythBusters kapcsán, első blikkre tökéletes választásnak tűnnek a sorozat vezetésére.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.