Hirdetés

Videojátékba illő drónfelvétel



|

Robert McIntosh videójában egy drón buszok belsején repül keresztül - az eredmény egy nem mindennapi felvétel.

Hirdetés

Rengeteg kérdés adódik a drónok jövőjével kapcsolatban, az egyik legfontosabb dolognak sokan azt tartják, hogy az utcára lépve ne repkedjen a fejünk fölött több tucat, nagy zajt keltve és a nyugalmat megzavarva. A növekvő népszerűség és a veszélyek miatt egyre több helyen tilos a quadrocopterek használata, de természetesen levegőből készített videók felvételére sokan használják ezeket. 

Hirdetés

Az ilyen felvételek ügyes tervezéssel lélegzetelállítóak lehetnek, és olyan látványos eredményt adhatnak, amelyek messze nem hétköznapiak. 

Amikor a stabilizált videó és a jó repülési útvonal együtt érvényesül, akkor gyakorlatilag videojátékokba illő felvételek születhetnek, de a valós világban. 

Éppen ilyennek tartják Robert McInstosh alkotását is, amelyben egy drónnal buszok belsején repül keresztül. Végül persze eltalál egy akadályt, és leesik a quadrocopter. 

A videó filmes jelentekre vagy videojátékból megszokott pillanatokra emlékeztet. Remélhetőleg a jövőben nem csak informatív anyagoknál, de szórakoztató műsoroknál is találkozunk hasonlóval. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.