Hirdetés

Élőképek: az ASUS és a Lamborghini kooperációja



|

A két vállalat összefogásából egy igazán dögös és nagy tudású laptop született.

Hirdetés

Az Asus-Lamborghini VX5-öt kedden mutatták be Londonban. A feltűnő külső által rejtett tudás sem marad el az elvárásoktól, nem véletlenül sportautó-márkával fogott össze az Asus. Így a Lamborghini Reventon ihlette VX5 jogosan büszkélkedhet az Intel Core 2 Quad processzorral és a 4 gigabájtnyi memóriával, amelyekhez egy 1 gigabájtos Nvidia GeForce GT 130M grafikus kártya is tartozik.

asus-lambo001_1.jpeg
 

A notebook kijelzője sem marad el az elvárttól, hiszen egy 16:9 képarányú, 16"-os változatot köszönthetünk benne, ráadásul HD-képes is a megjelenítő. És ha mindez még nem lenne elég jó valakinek, akkor eláruljuk, hogy 1 terabájt SSD tárhellyel gazdálkodhat az Asus-Lamborghini VX5 tulajdonosa, amely egyedülálló a világon. A készüléket legkorábban májusban vásárolhatjuk meg, egyelőre ismeretlen áron.

 

asus-lamborghini_vx5.jpg
 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.