eMAG: nagy durranás lesz a november 27-i Black Friday



|

A tavalyi év nagy sikere után idén még izgalmasabb Black Friday vár az eMAG vásárlóira.

Hirdetés

A Black Friday fogalma Amerikából ismerős, gyakorlatilag az év legnagyobb bevásárlási akciójáról beszélünk. Ez indítja a karácsonyi lázat is, és azért annyira különleges manapság, mert az emberek közel fele már inkább online vásárol Amerikában. Az akciót az eMAG már tavaly is megrendezte Magyarországon, nagy sikerrel. Idén, november 27-én, újra lesz Black Friday az eMAG-nál. 

A 2014-es akció hatalmas siker volt, 1,2 millió ember látogatott el az áruház oldalára, ahonnan 95 000 terméket rendeltek. Összesen 1,7 milliárd forint értékben vásároltak, a spórolás összege pedig 550 millió forint volt. A legnépszerűbbek a játékok, a mobiltelefonok, a táblagépek és a gyermekfelszerelési cikkek voltak. Mobilból és táblagépből 12 000 darab fogyott. 

Az idei évben még nagyobbak a felkészülések, így több mint 170 000 termékkel vár az eMAG, akár 70 százalékos árengedményekkel. Az e havi statisztikák alapján a legtöbben okostelefont, kisgépeket és játékokat szeretnének. Idén az eMAG több mint 200 partner kínálatával is bővíti a termékpalettát. 

Mindenre gondoltak

Az eMAG oldala a tavalyi akció során is problémamentesen működött, egyetlen perc fennakadással sem kellett számolni. Effajta gondoktól idén sem kell tartani, az eredményes Black Friday érdekében nagyon komoly fejlesztéseket hajtott végre az áruház. Az elmúlt hónapokban 2 millió euró értékben fejlesztették az IT-s infrastruktúrát, megduplázták az ügyfélszolgálat méretét, és csak a Black Fridayre egy 25 000 négyzetméteres raktárat állítottak hadrendbe. 

A vásárlások során kulcsszerep juthat az okostelefonoknak és a táblagépeknek. Ezekről már tavaly is 350 000-en látogatták az oldalt, a vásárlók 11 százaléka így is rendelt. Éppen ezért kiemelt figyelmet fordított az eMAG erre a területre is. A kapcsolódó mobilalkalmazás segítségével bárhonnan intézhető a vásárlás, és a KEDVENCEK funkció is támogatott. 

A KEDVENCEK funkció lényege az, hogy a bevásárlólista előre elkészíthető. Ennek hála nem lehet lemaradni a legvártabb, izgalmas termékekről. 

Az eMAG ingyenes házhoz szállítással várja a vásárlóit, az eMAG által forgalmazott termékek esetében. A kimagasló vásárlási élmény érdekében még a fizetés előtt ki lehet bontani a csomagot, és meggyőződni, hogy a megfelelő termékek sértetlenül érkeztek meg. Ha valami később mégsem tetszene, azt 30 napon belül vissza lehet váltani. Probléma esetén az ügyfélszolgálat non-stop segítséget nyújt

Ne feledjétek, november 27-én Black Friday az eMAG-on! Készítsétek el a bevásárlólistát, és telepítsétek a mobilalkalmazást is. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.