Hirdetés

Envisioneer Express 3.0



|

Könnyen és messze a teszkós ár alatt – ingyen – rendezhetjük be lakásunkat 3D-s lakberendezővel.

Hirdetés

Nagyon könnyen, a legkézenfekvőbb egérvonásokkal rajzolhatjuk meg otthonunkat a Envisioneer szoftver ingyenes, Express kiadásával. Munkánkhoz a szokásos falakat, bútorokat, nyílászárókat,lépcsőket, konyhai eszközöket kell helyükre vontatnunk. A tervezőmunka kétdimenziós felülnézetben zajlik, amiből a program automatikusan leképezi a háromdimenziós látványt, hogy végigjárhassuk a lakást. Körvonalas nézetre is válthatunk vagy kérhetünk a 3D-s szemüveghez illő (Stereo Vision) megjelenítést.

 

Az alapelemek mellett szőnyegekkel, tapétával, festményekke, drapériákkal dobhatjuk fel "kéglit". Más népszerű programok (Cadsoft Envisioneer, 3D Home Architect sorozat (5-8 kiadások), IMAGINiT Builder 3D, The Home Depot 3D Home Designer) dizájnjait is betölthetjük és felhasználhatjuk.

 

A program teljes változata szimplán Envisioneer névre hallgat és kínál néhány extrát az Express kiadáshoz képest. Alkalmas 2D vázlatkészítésre, felhasználhatók benne DWG állományok és a 3D leképezés foóminőségű.

 

 

envisioneer2_.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.