Hirdetés

Évkezdő vásár a Petőfi Csarnokban



|

Az évtized első GameStar Nyílt Napjával egybekötött informatikai-számítástechnikai vásárát rendezik meg 2010. január 23-án.

Hirdetés

2010. január 23-a óriási bulit rendezünk testvérlapunkkal a GameStar-ral közösen. A csak erre az alkalomra kibérelt Petőfi Csarnokban (1146 Budapest, XIV. kerület, Zichy Mihály út 14) az évtized első GameStar Nyílt Napjával egybekötött informatikai-számítástechnikai vásárát rendezik meg, amelyre nem csak hű olvasóikat várják, hanem mindenkit, aki szeretne hasznot húzni a karácsony utáni leértékelésekből, és okosan szeretné elkölteni az ünnepekről megmarad pénzét.

20100111-gs-vasar.jpg
 


A GameStar közleménye pontosan így szól: Január 23-án 10:00 és 16:00 között a vásárral egyidejűleg kerül megrendezésre a 2010-es GameStar Nyílt Nap, ahol a lap teljes szerkesztői gárdája ott lesz. Ha tehát nincs ötleted, hogy mit kezdj magaddal aznap, ha szeretnél egy tartalmas szombati programot, ha szeretnél személyesen is találkozni velünk és a többi GSO-s arccal, akkor a GameStar Nyílt Napon a helyed!


A vásáron az ország legjelentősebb hardver- és szoftverforgalmazói kínálják majd a karácsonyi főszezon után nyakukon maradt portékáikat, potom összegekért, de részt vehetsz óriási helyszíni nyereményjátékon is, és ha szerencséd van, akkor talán a pénzedet sem kell elköltened!


A forgatag után pedig, ha emailen regisztrálsz (esemeny@gamestar.hu) részese lehetsz a korábban már meghirdetett Nagy GameStar Csobbanásnak is az Aquaworldben. Az év első ingyenes informatikai vására kiegészítve az estig tartó strandolással egy igazi jó bulinak ígérkezik. Találkozzunk ott!


További információ: GameStar évkezdő vásár


Az esemény kiállítói:

20100111-gs-vasar-tamogatok.jpg

 

Ugyanezen a napon a GameStar egy közös élményfürdőzésre is invitálja olvasóit, melyre az Aquaworld-ben kerül sor. A kedvezményes jegyekért 16 órától 22 óráig tartó ingyenes csúszdahasználat és egy 2010. januári GameStar magazin jár. A részletekről a Nagy GameStar Csobbanás címszó alatt lehet többet megtudni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.