Hirdetés

Felbukkant az NVIDIA GeForce GTX 1060



|

Részletek még nincsenek, de kép már érkezett Hong Kongból.

Hirdetés

Hong Kongból került elő egy érdekes kép a hamarosan érkező NVIDIA GeForce GTX 1060 videokártyáról. Egészen pontosan a referenciamodellről. 

Hirdetés

A fotón a referenciahűtő látható, és az is leszűrhető, hogy egy kicsit más és egyszerűbb, mint ami a GeForce GTX 1070-en és GTX 1080-on helyet kapott. 

A PCB-n ott van az NVIDIA márkajelzés, ugyanakkor a PCB kódját nem a megszokott helyre nyomtatták. Maga a nyomtatott áramköri lap rövidebb, mint a hűtőegység. Ilyen kialakítást kapott a GTX 670 és a GTX 960, valamint a Radeon RX 480 referenciaváltozata is. 

Sajnos specifikációk nincsenek, és egyelőre azt sem tudni, hogy milyen áron kerülhet forgalomba az NVIDIA GeForce GTX 1060. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.