Hirdetés

Felesleges műtét ellen Zebra



|

Vonalkódos csuklópánt nyomtatóval elkerülhető a téves betegazonosítás.

Hirdetés

Már gyakorlatilag minden egészségügyi intézményben elektronikus betegnyilvántartó rendszer működik, azonban az adatbevitel és -ellenőrzés manuálisan történik, ezért továbbra is fennáll a hibás azonosítás veszélye. A megoldást a vonalkódos azonosító címkék és csuklópántok jelentik, amelyekkel egyszerűen és biztonságosan nyilvántarthatók és ellenőrizhetők a betegek adatai, valamint a szükséges, illetve a már elvégzett vizsgálatok. A betegek csuklópántján szerepelnek adataik és az elvégzendő vizsgálatok, melyeket egy vonalkód-olvasó segítségével azonosít az ápoló vagy az orvos.

 

zebraprinter.jpg

 

A cég nyilatkozata szerint a Zebra hőnyomtatóival másodpercek alatt előállítható vonalkódos csuklópántok, melyek minden lényeges információt tartalmaznak, és megszüntetik a téves betegazonosításból eredő kockázatot. A Zebra azonosító pántjai nemcsak vízállóak, de az alkoholos fertőtlenítő- és tisztítószereknek is ellenállnak, így a leolvashatóságuk is hosszú ideig biztosított.


A fertőzés veszélye miatt antibakteriális bevonattal látták el a vonalkódos karszalagokat, amely elpusztítja a kórházakban leggyakoribb fertőző baktériumokat, mint például a Staphylococcus aureus, a Pseudomonas aeruginosa, vagy az Escherichia coli.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.