Hirdetés

Gyönyörű Blu-ray lejátszók a Samsungtól



|

A Samsung több új médialejátszót mutatott be a CTIA Wireless idei kiállításán.

Hirdetés

A CTIA Wireless 2009 rendezvényre kihozta azokat a lejátszókat is a Samsung, amelyeket koncepció szintjén már az idei Consumer Electronic Show (CES) keretében is megmutatott a nagyközönségnek. Az igazán stílusos külsőt kapott Blu-ray lejátszók sokak szívét megdobogtatták már februárban, most pedig még árat is közölt a gyártó. A BD-P3600 és a BD-P1600 lejátszó  már az amerikai boltok polcain is megtalálható, az előbbi 400, az utóbbi 300 dolláros áron elvihető. A BD-P4600-t még nem jelentették be hivatalosan, az ígéretek szerint április 19-től lesz kapható, méghozzá 500 dollárért. A BD-P4600 változat rendkívül vékony külsőt és fényes burkolatot kapott, hogy minél jobban passzoljon a Samsung Touch of Color LCD HDTV-ihez.

 

 

samsung-bd-p4600-.jpg
samsung-blu-ray-pr-005.jpg
samsung-blu-ray-pr-007.jpg
samsung-blu-ray-pr-014.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.