Hirdetés

16 órás akkus üzemidőt kínál az új Microsoft Surface Book



|

Ezen felül már az összes modellben GTX 965M grafikus vezérlő található.

Hirdetés

A Microsoft legérdekesebb tavalyi hardveres újdonsága a Surface Book hibrid számítógép volt, amely a jelek szerint elég népszerűnek bizonyult ahhoz, hogy ne egyszer használatos posztergyerek legyen. A Windows 10 Creators Update operációs rendszer és a Surface Studio egybegép mellett a Microsoft ma bemutatta a második generációs kiadását.


Hirdetés


A megújult Surface Book három fontos újítást kapott: a nagyobb akkumulátornak köszönhetően 12 helyett maximum 16 óra üzemidőt kínál, a hűtéséről egy helyett immár kettő ventilátor gondoskodik, továbbá mindegyik modellbe került egy 2 GB GDDR5 memóriával felszerelt NVIDIA GeForce GTX 965M grafikus vezérlő. Az első generációs Surface Book olcsóbb modelljeiben nem volt dedikált GPU, a Microsoftnak csak legdrágább kiadásokba sikerült bepakolnia egy nem túl acélos GeForce GT 940M-et.



A témánál tartva az új Surface Bookok még hatodik generációs Intel Core i7 központi egységeket használnak. Nem világos, hogy a Microsoft ma bemutatott prémium számítógépei miért Skylake CPU + Maxwell GPU kombinációra épülnek a Kaby Lake CPU + Pascal GPU párosítás helyett.


A mai napon előrendelhetővé váló, 13,5 hüvelykes és 3000×2000 pixeles érintőkijelzőjű Microsoft Surface Book háromféle konfigurációban lesz kapható:


- 2399 dollár: 8 GB RAM és 256 GB SSD
- 2799 dollár: 16 GB RAM és 512 GB SSD
- 3299 dollár: 16 GB RAM és 1000 GB SSD

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.