Hirdetés

1900 Mbps-os router az ASUS-tól



|

A kétsávos router erősebb és távolabbi kapcsolatokat ad a kezünkbe.

Hirdetés

Az idei Computexen az ASUS számos érdekességet mutatott már, és ezek közé sorolható a legújabb routere is a gyártónak. Az eszköz teljesítményére egyáltalán nem lehet panasz, ugyanis a kétsávos modell átviteli sebessége 1900 Mbps, ami a kategóriában jobbnak számít a legmagasabb értékeknél.

A router mindezt az AiRadar technológiának köszönheti, ami arról gondoskodik, hogy a router jelének az ereje és a hatótávolsága 150 százalékkal emelkedjen a megszokotthoz képest. Természetesen egy ilyen képességű eszközről nem maradhattak le az USB-s csatlakozók sem, tehát nem jelenthet gondot a hálózati fájlok elérése (köthetünk rá külső HDD-t például videók és zenék vezeték nélküli eléréséhez). 

Az ASUS mostani routere remek kiegészítő lehet a PC-khez, médialejátszókhoz, televíziókhoz, de persze a tabletekhez és telefonokhoz is. Sajnos az ára nem derült ki, de természetesen a kiváló teljesítményt meg kell majd fizetni. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.