Hirdetés

19:10 képarányú LG monitor 4K-s felbontással



|

Elsősorban profi videovágóknak lett kitalálva a 31 colos termék.

Hirdetés

A januári Consumer Electronics Show után a rendhagyó Chromebase asztali számítógépe mellett az LG egy érdekes monitort is piacra fog dobni, a 31MU95 típusjelzésű termék elsősorban profi videovágóknak jöhet jól. A megjelenítő legnagyobb érdekessége elsőre is szembeszökő: a panelje 19:10 képarányú, a felbontása 4096×2160 pixel. Összehasonlítási alapul a legtöbb 4K-snak mondott monitor és tévé 16:9 képaránnyal és 3840×2160 képpontos felbontással rendelkezik.

Hirdetés


Szintén meglepő, hogy az LG termékén kettő darab Thunderbolt 2.0 bemenet is található, teljes mértékben támogatja a RED Scarlet és Epic kamerák formátumát, így a gyártó szerint probléma nélkül lehet vele szimultán archiválni és szerkeszteni a nyersanyagot.


A monitor pontos specifikációi és várható ára valószínűleg csak a CES-en derül majd ki. Végül megemlítendő, hogy a vállalat 29 és 34 colos verziókat is készít belőle, ám ezek esetében 21:9 lesz a képarány és 3440×1440 pixel a felbontás.


(Forrás: TechSpot)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.