Hirdetés

2014 elején érkeznek a Galaxy Pro tabletek



|

A Samsung a jövő év elején négy új táblával is újíthat.

Hirdetés

A SamMobile a Samsungtól érkezett névtelen, de belsős informátoraira hivatkozva azt jelentette, hogy a gyártó 2014 első negyedévében egy teljes szériával újít tabletfronton. Az új sorozat a Galaxy Pro nevet viselheti, három modellt ölel magába, és kiegészül még a Galaxy Tab 3 gyengébb verziójával. 

Hirdetés

A Galaxy Pro családban lesz egy 8,4, egy 10,1 és egy 12,2 hüvelykes táblagép, ezek közül pedig mindegyik elérhető lesz Wi-Fi-s és LTE-s kiadásban, feketében és fehérben egyaránt. A két kisebbik modell 16 gigabájtos beépített tárhelyet kaphat, míg a legnagyobb változatba 32 gigabájtot épít a Samsung. A nagyméretű megoldásról korábban azt is mondták, hogy 2560 x 1600-as kijelzőt és négymagos Snapdragon 800 CPU-t kap, 3 GB RAM-mal - ebből egyelőre nem tudni, mi lehet igaz.

A 7 hüvelykes Galaxy Tab 3 ezzel szemben igazi spórolós modellnek ígérkezik. Csak 3G van benne, az ára pedig 100 euró környékén alakulhat. A négy tablet közül ez jelenik meg elsőként (január második hetében), míg a többire február második és harmadik heteiben lehet számítani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.