Hirdetés

2017-ben jön a Microsoft elképesztő konzolja



|

A virtuális valóság és a 4K sem lesz gond az új játékkonzolnak.

Hirdetés

Idén nyáron jön a Microsoft következő Xbox konzolja, az Xbox One S - azonban a laposabb dizájn, illetve a 4K és a HDR támogatása mellett túl sokban nem különbözik az Xbox One-hoz képest. 

Hirdetés

A Microsoft azonban egy sokkal erősebb konzolon is dolgozik, amelyre egyelőre Project Scorpio néven hivatkozik. Ha minden jól megy, 2017 vége felé érkezik meg a piacra. 

A Project Scorpionál már megoldott a 4K-s videojátékok teljes kezelése, illetve a VR-élmény is a legmagasabb fokú lesz. A konzolba nyolcmagos processzor kerül, a memória-sávszélesség eléri a 320 GB per másodpercet, a grafikus számítási teljesítmény pedig a 6 teraflopot.

Az új konzol még az Xbox One széria tagja lesz, így minden játékot és kiegészítőt támogat majd, amit az Xbox One vagy az Xbox One S. 

Azt nem tudni, hogy a Microsoft dolgozik-e önmagában vagy valakivel saját VR-headseten, de a Sony PlayStation VR ősszel jön - azután talán pedig az erősebb Sony konzol is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.