Hirdetés

3100 MHz-es memóriák az ADATA-tól



|

A Haswell és a Broadwell CPU-kkal használható az XPG V3 széria.

Hirdetés

Azok a felhasználók, akik szeretik csúcsra járatni a hardvereiket, mindig örülnek egy kis plusz teljesítménynek, és általában nem riadnak vissza a még magasabb órajelektől. Sokak számára azonban mégis elképesztő lehet az ADATA legújabb memóriasorozata, az XPG V3-as széria

Hirdetés

Miközben nem is olyan régen még az 1600 és az 1866 MHz-es órajelen működő memóriák is kimagaslóan jónak számítottak, addig egyre több ettől is jobban túlhúzott RAM került a piacra. Az ADATA újdonsága még ezeken is túltesz, ugyanis a két modulból álló kit darabjai 3100 MHz-es órajelen dolgoznak. 

A meglehetősen feltuningolt memóriák az Intel Z97-es alaplapjait támogatják, és így a Haswell mellett a leendő Broadwell processzorokkal lesznek használhatóak. Kezelik az Intel XMP 1.3-at, illetve komoly hűtőbordákkal rendelkeznek annak érdekében, hogy megbirkózzanak a 3000 MHz fölötti órajel okozta melegedéssel. Sajnos az nem derült ki, hogy a feltehetően 16 és 32 gigabájtos kitekben érkező memóriák milyen árazással kerülnek a boltokba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.