Hirdetés

4K-s, digitális táblával újít a Google



|

6000 dollár a Google Jamboard, amely 2017-ben érkezik meg.

Hirdetés

A Google az idei évben nagy erőkkel lépett be a hardverpiacra, elvégre a Pixel és a Pixel XL mellett bemutatta a Google Home hangszórót, de WiFi routert és VR-headsetet is a piacra dobott. 

Hirdetés

A következő újítás nem az átlagos fogyasztóknak szól, inkább munkahelyekre találták ki. A Jamboard egy 55 hüvelykes, digitális tábla. 

A 6000 dolláros óriás 2017-ben érkezik, és 4K-s kijelzője van, több stylusszal, digitális radírral, de az ujjakkal történő használatot is támogatja. 

Az ötletek felvázolása mellett valós időben lehet együtt dolgozni rajta, a jegyzeteket pedig a felhőbe menteni. A Google keresője mellett a Dokumentumok, a Táblázatok és a Diák is támogatott, többek között. 

A rendszer HD-s kamerát és hangszórókat is kapott, vagyis a Google Hangouts segítségével a konferenciahívások is lebonyolíthatók. A 6000 dolláros ár bár nem kevés, a Microsoft 55 hüvelykes Surface Hubja 8999-be kerül. Igaz, ott egy teljes értékű windowsos PC-ről van szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.