Hirdetés

60 terabájtos SSD-t demonstrált a Seagate



|

Egyetlen 3,5 hüvelykes meghajtóhelyen elfér a háttértár.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben gigantikus leépítéssel és 10 terabájtos fogyasztói merevlemezzel egyaránt a hírekbe került Seagate kedden bemutatta az eddigi legnagyobb kapacitású SSD háttértárát. A Flash Memory Summit szakmai konferencián leleplezett eszköz várhatóan 2017 során kerül piacra, a gyártó természetesen az óriási kapacitást igénylő adatközpontokat célozza a termékkel.


Hirdetés


A Seagate egyelőre kevés technikai adattal szolgált. Annyi biztos, hogy SAS (Serial Attached SCSI) fizikai csatolófelületen boronálható össze az alaplapokkal, kompatibilis a 3,5 hüvelykes meghajtóhelyekkel, továbbá Micron NAND lapkák dolgoznak benne. A gyártó szerint a nem túlságosan távol jövőben akár 100 terabájtig is sikerülhet feltornászni a kapacitását.


(Forrás: PC World, Seagate)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.