Hirdetés

8 merevlemez fér a SilverStone új házába



|

A modern gépházak általában feláldozzák a meghajtóhelyeket - a SilverStone újdonsága azonban épp ezekre koncentrál.

Hirdetés

A modern számítógépházak még normál torony méretben is egyre inkább feláldozzák a meghajtóhelyeket annak érdekében, hogy nagyobb videokártyák és hűtők férjenek el bennük. 

Hirdetés

A SilverStone legújabb prémium háza épp ellenkezőleg tesz, és kifejezetten a meghajtóhelyekre koncentrál. A Case Storage CS380 ideális megoldás a videoszerkesztésre használt gépekhez és az otthoni szerverekhez is. 

A ház két darab 5,25 hüvelykes meghajtóhellyel rendelkezik, illetve nyolc darab 3,5 hüvelykes adattárolót tud befogadni, amelyek ráadásul gyorsan cserélhetőek is. A foglalatok SATA-hátlapokkal rendelkeznek, és a 2,5 hüvelykes meghajtókkal is kompatibilisek. A meghajtóhelyeket egy ABS ajtó takarja el. 

Az acélból készült ház 24 centiméteres bővítőkártyákat tud befogadni, a processzorhűtő maximális magassága 14,6 centiméter lehet. A meghajtókat két 120 milliméteres ventilátor hűti, hátul további egy légkavaró található. 

A 215,3 x 487,5 x 426,5 milliméteres ház ára sajnos nem derült ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.