Hirdetés

80 hüvelykes LCD tévével sokkol a SHARP



|

Ez bizony bő kétméteres képátló, ami nem a 30 négyzetméteres garzon méretének felel meg.

Hirdetés

Az átlagpolgár számára talán már értelmetlenül nagy képernyő mérete több mint kétszerese az 55 hüvelykes tesóénak, és így már három métert meghaladó távolságból is tökéletesen élvezhető minden, ami a képernyőn történik. A HD 1080p-s (1920x1080) X-Gen LED panel 10 bites jelfeldolgozású, dinamikus kontrasztja 6.000.000:1-hez, válaszideje 4 ms. Az LC80LE632U 120 Hz-es frissítéssel dolgozik, a "Fine Motion Enchanced" által a gyors mozgásoknál sem tapasztalunk képelmosódást.

A hatalmas képátló mellé mindössze 10 centiméteres vastagság társul, amivel falra szerelve nagyon elegáns dísze lehet a megfelelő méretű szobának. Beépített médialejátszójának köszönhetően videót, zenét játszhatunk és fotókat nézhetünk meg, mindezt USB-s adathordozón keresztül, de a szintén beépített WiFi-vel élvezhetjük a Netflix, CinemaNow, és a VUDU nevű online videószolgáltatásokat.

A készülék beállítását szintén online segíti a gyártó, az AQUOS Advantage Live szolgáltatásával. A hátoldalon számos csatlakozási lehetőséget találunk, beleértve a HDMI-t és a Ethernet port-ot is. A tengerentúlon már ebben a hónapban megvásárolható lesz, Európában valamikor a jövő évben kerül a boltokba. Ára 5.000 dollár.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.