Hirdetés

99 dollárért laptop lesz az okostelefonodból



|

A Superbook az androidos készülékeket alakítja notebookká.

Hirdetés

Sok próbálkozás volt már, amely a meglévő okostelefonjainkat akarta laptoppá alakítani. Éppen ilyen a 99 dolláros Superbook is. 

Hirdetés

A Superbook úgy néz ki, mint egy laptop, valójában azonban csak egy billentyűzet, érintőpad és egy 11,6 hüvelykes kijelző. Nincs benne tárhely, processzor és memória sem - ehelyett az androidos okostelefonunk erőforrásait hasznosítja, és nagy képernyőn futtatja az appokat. 

A Redditen néhány specifikációt is közzétettek róla. Ezek szerint 1366 x 768-as kijelzője van, az akkumulátora pedig 8 órán át bírja. Lesz hozzá külön SDK is, a kapcsolt okostelefonon pedig legalább Android 5.0 kell legyen. Benne 1 GB RAM és USB port a minimum. 

Az ötlet természetesen nem új, a Motorola a lapdockokkal már évekkel ezelőtt megpróbálta ugyanezt. Talán az Android N többablakos módja kedvez majd az effajta újdonságoknak is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.