Hirdetés

A Consumer Reports sem ajánlja a MacBook Pro gépeket



|

A magazin szerint az Apple gépei nem hozzák a beígért üzemidőt.

Hirdetés

A Consumer Reports nem ajánlja az Apple legújabb MacBook Pro gépeit, ugyanis aggódik azoknak az üzemideje miatt. Ez az első alkalom, hogy a gyártó laptopjainál visszatartja az ajánlást a magazin. 

Hirdetés

Egy bejegyzésben kiemelték, hogy bár a kijelző minősége és a teljesítmény nagyon jó, üzemidőben az egyes modellek között drámai mértékű eltéréseket tapasztaltak

A magazin három eltérő MacBook Pro laptopot vásárolt, és még ugyanazon a gépen is jelentősen ingadozó üzemidőket kapott az egyes tesztek alatt. A 13 hüvelykes, Touch Barral szerelt verzió például először 16, majd 12,75, azután 3,75 órán át bírta - és a többi is hasonlót mutatott. 

Az eredmények tökéletesen passzolnak a felhasználók egyre sokasodó panaszaival. 

Az Apple akár 10 órás üzemidőt is ígér a töltések között, de sokan a 3 órát is alig érik el. A legutóbbi szoftverfrissítésben az Apple törölte a hátralévő üzemidő megbecsült értékét mutató elemet. 

Az akku mellett a portok hiányát is sokan sérelmezik az új Apple laptopnál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.