Hirdetés

A felhőbe is ment a Seagate külső merevlemeze



|

Egyéves Amazon felhőtárhely-előfizetés jár a termék mellé.

Hirdetés

A jelek szerint jó kapcsolatot ápol a Seagate és az Amazon, a vállalatok ugyanis közös külső merevlemezzel rukkoltak elő. Az 1 terabájt tárolókapacitást kínáló Seagate Duet 2016. december 10-én kerül majd forgalomba az Egyesült Államokban, 100 dolláros áron. Elsőre kissé drágának tűnik, azonban jár hozzá egy 12 hónapos, korlátlan tárhelyet kínáló Amazon Drive felhőtárhely-előfizetés is. Utóbbi önmagában 60 dollárba kerül, így a merevlemez végső soron csak 40 dollár.


Hirdetés


Szerencsére a vállalatok együttműködése nem egy szimpla termékkapcsolás, ugyanis a külső HDD-hez járó szoftverrel automatikusan felszinkronizálhatóak a merevlemezre másolt adatok az Amazon felhőjébe. Ez a funkcionalitás persze különféle házi módszerekkel is megoldható, azonban jelen formájában rendkívül felhasználóbarátnak tűnik a szisztéma, érdemi könnyebbséget jelenthet a vásárlóközönség jókora tábora számára.



A Seagate Duet merevlemez Egyesült Államokon kívüli elérhetővé válásáról sajnos nem érkezett információ, Európában talán soha nem lesz ilyen formában elérhető. Ettől függetlenül a Seagate riválisai inspirálódhatnak belőle, feltehetően sok vásárló örülne, ha széles körben elérhetőek lennének hasonló ajánlatok.


(Forrás: Liliputing, Seagate, Amazon)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.