Hirdetés

A Fitbit megvenné a Pebble-t



|

Amennyiben az üzlet létrejön, akkor jó eséllyel eltűnik a Pebble név a piacról.

Hirdetés

A Fitbit egyike a legnagyobb neveknek a viselhető eszközök piacán, és főleg az aktivitásmérő karkötőiről ismert a márka. Azonban a fitneszes és a követő funkciókat egyre több készülékbe építik be, emiatt pedig a Fitbit is terjeszkedne. 

Hirdetés

A hírek szerint a Fitbit megbeszéléseket folytat a Pebble felvásárlásáról

Egyelőre úgy tudni, hogy a Fitbitet inkább a Pebble szellemi tulajdona érdekli (például az okosórákon futó operációs rendszere), mintsem a jelenleg forgalomban lévő termékei. 

Amennyiben az üzlet létrejön, akkor jó eséllyel a Pebble márkanevet teljesen megszüntetik. Az persze elképzelhető, hogy a Pebble egyes ötletei későbbi Fitbit termékekben még visszaköszönnek. 

Azt természetesen még korai lenne megjósolni, hogy a felvásárlás azt jelenti, hogy két gyártó tudása egyesül vagy pedig csak kisebb lesz a verseny a kategóriában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.