Hirdetés

A gamereknek kedvez az AOC új monitora



|

100 Hz-es és G-Sync-képes a 35 hüvelykes Agon AG352UCG.

Hirdetés

Az AOC nincs híján a gamermonitoroknak, de elérkezettnek látta az időt, hogy egy újabbal bővítse a kínálatát. Ez lett az Agon AG352UCG

Hirdetés

A kijelző figyelemreméltó tudással bír: a 35 hüvelykes AU Optronics VA panel 21:9-es képaránnyal rendelkezik, és 3440 x 1440-es felbontással dolgozik, 100 Hz-es képfrissítés és 4 milliszekundumos válaszidő mellett. 

A G-Sync-képes monitor 100 százalékban lefedi az sRGB-t, a hajlítás értéke pedig 2000R. 

A megjelenítőt 300 nites fényerő, 2500:1 kontrasztarány és 178 fokos betekintési szögek jellemzik. A talp magassága és dőlésszöge is állítható, illetve a kijelző forgatható. Hátul a LED-es világítás színe piros, kék és zöld közül választható. 

A monitoron van egy DisplayPort 1.2, egy HDMI, négy USB 3.0 és egy 3,5 milliméteres csatlakozó, illetve nem maradt le a 2 wattos hangszórópár sem. A fejhallgatónak külön kihajtható tartó van, a talp tetején pedig egy hordozófül. 

Az Agon AG352UCG márciusban érkezik, 799 fontért lesz vihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.