Hirdetés

A jövő héten mutatkozhat be a Nintendo NX?



|

Egy befektetési bank szerint túlságosan drága lesz a konzol.

Hirdetés

A Nintendo NX játékkonzol még idén be fog mutatkozni, azonban meglepetést keltett, hogy a Macquarie befektetési bank ügyfelei számára nemrég elérhetővé vált tájékoztatás szerint konkrétan a jövő héten esedékes a publikus bemutatója. Ez furcsának tűnik annak fényében, hogy legjobb tudomásunk szerint semmiféle sajtómeghívót sem küldött ki a gyártó, az ilyen fontos termékeket általában komoly csinnadratta kíséretében szokás bejelenteni.


Hirdetés


A Macquarie valójában azért kommunikált az ügyfeleivel a témában, mert befektetési szempontból leminősítette a Nintendót, a korábbi "túlteljesítő" helyett "semleges" teljesítménybeli besorolást kapott a cég. A leminősítés egyik fontos oka állítólag a Nintendo NX túlságosan magasnak ítélt ára, a Macquarie értesülései alapján 300-350 dolláros árcédulát kaphat a játékkonzol. Szeptember végén a Tesco is szivárogtatott már az árazás kapcsán, rövid ideig bruttó 349 angol fontos áron listázta a konzolt.



A héten már jött egy pletyka a konzol kapcsán, amely szerint 299 dollár lesz a termék kezdőára, az ismeretlen extrákat tartalmazó bundle kiszereléséért pedig 399 dollárt kérhet majd a Nintendo.


Ugyanezen forrás további érdekességet is elárult a termék kapcsán:

- legalább négy játék lesz elérhető a konzol forgalmazásának kezdőnapján;
- ezek közül a Mario játék fontos szerepet kap majd az NX reklámanyagaiban;
- "Lépj interakcióba utazás közben is a játékaiddal" lesz az egyik szlogen;
- az NX demóegységei februárban érkezhetnek meg a fontosabb üzletekbe.


(Forrás: Seeking AlphaWCCFTech)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.